Tijdsprong in nieuwe 'Beavis and Butt-Head'-film en titel bekend

Tijdsprong in nieuwe 'Beavis and Butt-Head'-film en titel bekend

Het vreemde duo krijgt een volgende film.

In de zoektocht naar eigen content is Paramount+ ook uitgekomen bij Beavis and Butt-Head, het bekende MTV-duo uit de jaren 90. Het tweetal krijgt van Paramount+ onder meer een nieuwe film en nu zijn daar details over onthuld.

Als eerste is de titel bekend gemaakt en die haakt in op waar de filmwereld nu zo'n beetje omdraait: universa. De titel wordt: Beavis and Butt-Head Do The Universe. De officiële synopsis luidt als volgt:

"In misschien wel de domste ruimtefilm ooit gemaakt, worden Beavis en Butt-Head in 1998 door een 'creatieve' rechter tot Space Camp veroordeeld. Hun obsessie met een docking-simulator (huh huh) leidt tot een reis met de Space Shuttle, met voorspelbaar rampzalige resultaten.

Nadat ze door een zwart gat zijn gegaan, duiken ze opnieuw op in onze tijd, waar ze op zoek zijn naar liefde, iPhones misbruiken en worden opgejaagd door de Deep State. Spoiler: ze regelen niet."

In juli op Paramount+
De film moet al in juli op Paramount+ verschijnen en daarna volgen nieuwe Beavis and Butt-Head-afleveringen. Paramount+ is voorlopig niet in Nederland verkrijgbaar.

Ken je de maffe figuurtjes niet? Dan is misschien de film Beavis and Butt-head Do America uit 1996 iets om van te leren.



NieuwsFilm

meest populair