'Sonic the Hedgehog' breidt flink uit; derde film EN 'Knuckles'-serie aangekondigd

'Sonic the Hedgehog' breidt flink uit; derde film EN 'Knuckles'-serie aangekondigd

We zijn nog niet van de pijlsnelle blauwe egel af...

Nog voordat het tweede deel is uitgekomen, hebben Paramount Pictures en SEGA al een Sonic the Hedgehog 3 in ontwikkeling.

Details over wat er in die derde film allemaal gaat gebeuren zijn schaars, omdat we deel 2 nog niet eens hebben gezien, maar als deze doet wat diens voorganger deed, namelijk ons kostelijk vermaken, dan zal het live-action universum de komende jaren in rap tempo gaan groeien.

Zo bevatte het eerste deel Sonic (stem: Ben Schwartz), Dr. Robotnik (Jim Carrey) en Tails (stem: Colleen O'Shaughnessey), terwijl dit keer ook nieuwe toevoeging Idris Elba te horen is als de stem van Knuckles.

Dit personage krijgt binnenkort zelfs zijn eigen spin-off serie, werd onlangs aangekondigd op een meeting van investeerders en sponsoren.

Al meer dan 30 jaar geliefd bij fans wereldwijd
Haruki Satomi, de CEO van Sega Corporation: "We zijn verheugd aan te kondigen dat de derde film en de eerste live-action serie voor Paramount+ actief worden ontwikkeld. We hebben een opmerkelijke samenwerking en kijken ernaar uit de franchise met hen verder uit te breiden."

NieuwsFilm

meest populair