IJzersterk ontvangen 'Fresh' krijgt trailer om op te vreten

IJzersterk ontvangen 'Fresh' krijgt trailer om op te vreten

Binnenkort ergens op streaming.

Searchlight Pictures heeft de eerste trailer voor de door Mimi Cave geregisseerde kannibalisme-romkom Fresh online gezet. De film ging afgelopen maand nog in première tijdens het Sundance Film Festival.

In Fresh zijn er hoofdrollen voor Daisy Edgar-Jones (War of the Worlds-serie) en Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) en een van de producenten is Adam McKay (The Big Short, Don't Look Up).

Fresh volgt Noa. Ze is niet bepaald dol op dating-apps en besluit de aanlokkelijke Steve, die ze ontmoet in een supermarkt, haar nummer te geven. Na hun eerste date is Noa gelijk verliefd en accepteert Steve's uitnodiging voor een romantisch weekendje weg. En dan ontdekt ze dat haar nieuwe minnaar er een aantal ongewone eetgewoontes verbergt.

Eerste trailer kannibalenfilm Fresh
Aanvullende rollen komen van onder meer Jonica T. Gibbs, Charlotte Le Bon, Andrea Bang en Dayo Okeniyi. Op dit moment staat Fresh op een mooie 85 procent op Rotten Tomatoes na al 84 recensies. Duidelijk eentje om te zien.


Fresh verschijnt op 4 maart op de Amerikaanse streamingdienst Hulu. Op welke dienst dat in Nederland is, is nog niet bekend. Maar waarschijnlijk is dat Prime Video of anders Disney+ Star. Hieronder de bijbehorende poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair