'Sherlock'-maker wil dolgraag een James Bond-film maken

'Sherlock'-maker wil dolgraag een James Bond-film maken

Mark Gatiss ziet het wel zitten.

Mark Gatiss droeg onder meer bij aan de serie Doctor Who, hielp met de hitserie Sherlock van de BBC en Netflix-miniserie Dracula. Fans zijn het niet helemaal eens over het vermogen van de beste man om goede interpretaties van iconische personages te verfilmen, maar dat wil niet zeggen dat Gatiss zelf geen idee heeft voor zijn toekomst.

De acteur, schrijver, producent, komiek en schrijver, wil het er namelijk wel op wagen en een James Bond-project realiseren. De meest iconische geheim agent van de filmindustrie is tot nu toe gewoonlijk een Britse onderneming geweest (met Cary Joji Fukunaga als uitzondering) en Gatiss wil daar wel aan bijdragen.

Nieuwe James Bond-film
Nu No Time to Die te zien is geweest, is het tijd om naar de toekomst te kijken. Niet alleen zoekt men een nieuwe acteur voor de rol van 007, ook moet er een nieuwe regisseur gevonden worden.

Tijdens de Distraction Pieces-podcast werd Gatiss gevraagd aan welk project hij het allerliefst wil werken. Daarop vertelde Gatiss het volgende:

"Natuurlijk is dat James Bond."

Of hij die kans krijgt is natuurlijk heel erg de vraag, en een jongensdroom als deze hoeft natuurlijk geen échte droom van iemand te zijn!

NieuwsFilm

meest populair