3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Hunger Games (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Ross | Cast: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, e.a.
In het in districten opgedeelde Amerika van de toekomst organiseert de overheid ieder jaar een gladiatorenstrijd tussen tieners op televisie om geweld tegen het Capitool te herdenken. Wanneer haar zusje uitgeloot wordt als afgevaardigde van haar district, offert Katniss Everdeen zich op. In een enorme arena gaat ze een strijd op leven en dood aan.

Spider-Man: Homecoming (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., e.a.
Peter Parker probeert zijn leven als middelbare scholier op te pakken. Van zijn mentor Tony Stark hoort hij nauwelijks iets. Wanneer een dievenbende met levensgevaarlijke wapens de straten onveilig begint te maken, komt Peter zelf maar in actie. Hierdoor komt hij onder meer oog in oog te staan met de gevleugelde maniak Adrian Toomes.

Mr. & Mrs. Smith (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Brad Pitt, Angelina Jolie, Vince Vaughn, e.a.
John en Jane zijn op het eerste gezicht een doorsnee stel. Ze weten nog niet dat ze hetzelfde undercoverwerk doen: ze zijn allebei huurmoordenaars. De twee ontdekken elkaars geheim wanneer beiden, afzonderlijk van elkaar, door hun opdrachtgevers op hetzelfde doelwit worden afgestuurd. Die missie mislukt, waarna John en Jane de opdracht krijgen om elkaar te vermoorden.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair