'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' blijkt vrij gruwelijke actie te bevatten

'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' blijkt vrij gruwelijke actie te bevatten

De Inquisitors zijn echt geen lieverdjes.

Making Star Wars heeft een interessant verhaal over de aankomende Obi-Wan Kenobi-serie die op 25 mei op Disney+ verschijnt. Daarin volgen we het personage van acteur Ewan McGregor in zijn tijd op woestijnplaneet Tatooine.

We wisten al dat de Obi-Wan Kenobi-serie een rol had voor de Inquisitors. Volgens de geruchten zien we in elk geval de Grand Inquisitor en de tot nu toe niet in de franchise geziene Third Sister. Beiden maken daarmee hun debuut in live-action en zijn volgens Making Star Wars echt geen lieverdjes.

Obi-Wan Kenobi-gruwelen
De site meldt namelijk dat de Inquisitors behoorlijk "bruut" te werk gaan in de serie. Zo schrijft men over een moment waarop de Third Sister de handen van een inwoner van woestijnplaneet Tatooine afhakt, tot schok en amusement van de Grand Inquisitor.

Dat zou slechts een van de vele gruwelijke momenten in de serie zijn, waarin continu nadruk gelegd zou worden op de meedogenloosheid van de Inquisitors.

De laatste keer dat je ze geweld kon zien begaan, was in de animatieserie Star Wars Rebels. Daarin executeerde de Grand Inquisitor twee Imperial Officers.

NieuwsFilm

meest populair