Evil Doctor Strange op concept art 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Evil Doctor Strange op concept art 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Marvel Studios komt met wel een bijzondere film.

De film Doctor Strange in the Multiverse of Madness geeft fans een nieuwe blik op Evil Doctor Strange. Uit de beelden blijkt duidelijk dat er straks die varianten van Benedict Cumberbatchs personage zijn die worstelen om controle.

De kwaadaardige variant die je in de eerste trailer kon zien bevindt zich ook onder de kanshebbers. Gespeculeerd wordt dat hij dezelfde variant is die je in de serie What If...? op Disney+ kon zien. Aan de andere kant van de medaille is er Defender Strange.

Gestoord universum
Cumberbatch krijgt het nog zwaar in de film, om al die varianten van zijn personage goed neer te zetten. Maar zijn personage worstelt straks ook met Baron Mordo die terug is, en een mysterieuze rol van Wanda Maximoff en nieuwkomer America Chavez.

Hieronder de beelden:



In de synopsis die Marvel Studios vrijgaf, lezen we dat Strange een wereld moet herstellen waarin alles verandert. En dus roept hij de hulp in van bondgenoot Wong de Sorcerer Supreme, en de meest machtige Avenger: Wanda Maximoff. Maar er schuilt een verschrikkelijke bedreiging in het multiversum en die kan niet alleen door pure macht ongedaan gemaakt worden.

NieuwsFilm

meest populair