Het uitkijken naar de trailer voor 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' is begonnen

Het uitkijken naar de trailer voor 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' is begonnen

Prime Video komt in september met deze prequelserie.

Eerder deze week zagen we al heel wat foto's uit de aankomende serie The Lord of the Rings: The Rings of Power van Prime Video. Tijdens de Super Bowl krijgen we nog veel meer uit de serie te zien, aangezien dan de eerste trailer wordt onthuld.

De trailer verschijnt als Big Game Spot tijdens de Super Bowl-wedstrijd tussen de American Football-teams Los Angeles Rams en Cincinnati Bengals. De uitzending in Nederland begint om 23.00 uur op ESPN, met om 0.30 uur de kick-off.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power is net als de eerdere films gebaseerd op de verhalen van J. R. R. Tolkien en speelt zich af in het tweede tijdperk van Midden-aarde, duizenden jaren voor de gebeurtenissen in The Hobbot-films.

In de serie keert het personage Elrond terug dat in de films werd gespeeld door Hugo Weaving. Nu is de rol voor Robert Aramayo, de afgelopen jaren te zien in films als Nocturnal Animals, Antebellum en The King's Man.

Amazon heeft nu alvast de trailer klaargezet. Van zondag of maandagnacht 2.45 uur start de 'Teaser Trailer Watch Party with The One Ring Net'. Amazon bundelt dus de krachten met de fansite. Wat hoop jij in de trailer te zien?



NieuwsFilm

meest populair