De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Anne+ De Film (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Valerie Bisscheroux | Cast: Hanna van Vliet, Jouman Fattal, Thorn de Vries, e.a.
Anna staat op het punt te emigreren naar Montréal om daar samen te kunnen wonen met haar grote liefde Sara. Maar dan wordt het manuscript van haar nieuwe roman afgekeurd door haar uitgever. Net als haar hoofdpersonage, blijkt Anna verdwaald in haar leven. Dan ontmoet ze Lou, die haar meeneemt in de queerscene van Amsterdam.

Tall Girl 2 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emily Ting | Cast: Ava Michelle, Sabrina Carpenter, Griffin Gluck, e.a.
Naar haar inspirerende speech op het schoolfeest, wordt Jodi niet enkel meer gezien als het lange meisje. Ze is populair, zelfverzekerd en heeft een vriendje. Dan wordt ook nog eens een van haar dromen werkelijkheid: ze krijgt de hoofdrol in de schoolmusical. Maar door stress komen haar zelfvertrouwen en haar relatie onder druk te staan

Das Privileg (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Felix Fuchssteiner en Katharina Schöde | Cast: Max Schimmelpfennig, Lea van Acken, Tijan Marei, e.a.
Jaren na de tragische dood van zijn zus Anna wordt Finn, een welgestelde tiener, geplaagd door nachtmerries en demonische visioenen. Samen met zijn vrienden op een elitaire privéschool onderzoekt hij een reeks vreemde, bovennatuurlijke gebeurtenissen. De groep stuit al snel op een duister complot. Zo leert Finn dat zelfs zijn bloedeigen familie niet helemaal zuiver is.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair