'Harry Potter: Magic Awakened' komt eindelijk naar Nederland

'Harry Potter: Magic Awakened' komt eindelijk naar Nederland

Succesvolle mobile game binnenkort te spelen.

De mobile game Harry Potter: Magic Awakened was al een tijdje een groot succes in een aantal Aziatische landen waar het mobiele spelletje in minder dan twee maanden ruim $200 miljoen opbracht.

Nu wordt de game ook in vele andere landen gelanceerd, waaronder ook Nederland. Warner Bros. Nederland zette de trailer voor Harry Potter: Magic Awakened online.

Harry Potter: Magic Awakened
Het spel van Warner Bros. Games en Netease, Inc. is een gratis te spelen meeslepende collectible card (CCG) en massively multiplayer (MMO) tovenaarsduelspel met een mix van strategy roleplay (RPG), uiteraard met in-game aankopen.

"Harry Potter: Magic Awakened is een enorm succes geweest bij onze huidige spelers en de ontvangst van de fans was buitengewoon," zegt William Ding, oprichter en CEO van Netease, Inc. "We zijn verheugd om de game naar een wereldwijd publiek te brengen. We denken dat fans van één van 's werelds grootste merken blij zullen zijn dat ze op avontuur kunnen gaan en een meeslepend verhaal kunnen beleven tijdens een geweldige reis in de tovenaarswereld, met oneindig veel magische mogelijkheden."

Het verhaal in het spel speelt zich tien jaar na de Battle of Hogwarts af. Meer informatie vind je op www.MagicAwakened.com. Ook kun je je op Google Play alvast registreren voor de game.




NieuwsFilm

meest populair