De eerste omschrijving van de eerste 'Lord of the Rings: The Rings of Power'-afleveringen is binnen!

De eerste omschrijving van de eerste 'Lord of the Rings: The Rings of Power'-afleveringen is binnen!

Vanity Fair zag 3 afleveringen.

Lord of the Rings: The Rings of Power is er een waar veel van afhangt voor Prime Video. De streamingdienst telde honderden miljoenen dollars neer voor de filmrechten en stak naar verluidt bijna een half miljard dollar in de productie van het eerste seizoen.

Vanity Fair had een enorm lang artikel over Lord of the Rings: The Rings of Power, en kwam met de eerste dertien foto's van de televisieserie. Mooi is dat men in een bijzin ook vertelt de eerste drie afleveringen gezien te hebben.

Eerste reactie
Hoewel die eerste drie afleveringen gezien zijn, kwam Vanity Fair natuurlijk nog niet echt met een recensie. Wel omschreef het blad wat we mogen verwachten van de serie.

"De serie is een prachtige, meeslepende mengeling van paleis-intrige, magie, oorlogsvoering en mythologie. En er zijn genoeg mysteries om duizend podcasts. Sommige personages zijn bekend, en zij zullen dienen als de eerste aantrekkingskracht voor kijkers, die zien hoe hun legendarische lot zich ontvouwt. Maar de compleet nieuwe gezichten zullen uiteindelijk meer opwindend zijn, omdat hun lotsbestemming letterlijk ongeschreven is."

Showrunner Adam McKay, die de serie samen met J.D. Payne aanvoert, vertelt in hetzelfde artikel waar Lord of the Rings: The Rings of Power om draait:

"Het smeden van de ringen. Ringen voor de elfen, ringen voor de dwergen, ringen voor mensen, en dan de ene ring die Sauron gebruikt om hen allemaal te misleiden. Het is het verhaal van de schepping van al die machten, waar ze vandaan komen, en wat ze met al die soorten gedaan hebben."

NieuwsFilm

meest populair