Meerdere X-Men personages in 'Doctor Strange 2'!?

Meerdere X-Men personages in 'Doctor Strange 2'!?

Het lijkt bevestigd...

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Comic-schrijver Rob Liefeld bevestigt een interessant gerucht rond Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Dat wordt de eerstvolgende live-action film van Marvel Studios, en eentje waarin Doctor Strange een grote rol heeft en het multiversum verder losbarst.

Recent bevestigde Liefeld tijdens een interview dat personages uit het Fox/Marvel-universum ook betrokken zijn bij Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Rollen in de nieuwe film
Tijdens zijn moment in The Big Thing with Kristian Harloff vertelde de bedenker van het Marvel-personage Deadpool, dat Marvel Studios bij zijn weten heel wat verschillende versies van Doctor Strange in the Multiverse of Madness voorlegt aan een testpubliek.

Hij claimde dat geruchten over de verschijning van Fox/Marvel-personages in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness kloppen. Hieronder zijn volledige opmerking:

"Je wil dat ik 'm zes keer zie, wat van dat Fox/Marvel-materiaal meeneem. En eerlijk gezegd weet ik op zeker niveau dat een deel ervan er ook echt in zit. Ik denk dat zojuist elk van mijn Marvel-pasjes ingetrokken is."

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is vanaf 4 mei te zien.

NieuwsFilm

meest populair