3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Matrix (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lana en Lilly Wachowski | Cast: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, e.a.
Thomas A. Anderson, die bijklust als hacker, wordt op een dag benaderd door de cyberrebellen Morpheus en Trinity. Zij vertellen hem dat de wereld eigenlijk een computersimulatie is, bedoeld om mensen onder controle te houden. De rebellen geloven dat Anderson de enige is die deze zogenaamde Matrix kan vernietigen.

Uncut Gems (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Benny en Josh Safdie | Cast: Adam Sandler, Idina Menzel, Keith Stanfield, e.a.
Juwelier Howard Ratner heeft behoorlijke schulden door zijn gokprobleem. Via via heeft hij een ongeslepen opaal uit Ethiopië weten te halen, waarmee hij zijn schulden hoopt af te betalen. Ratner raakt echter door elke beslissing die hij neemt dieper in de problemen en sleurt ook de mensen in zijn omgeving mee in zijn ellende.

The Piano (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jane Campion | Cast: Holly Hunter, Harvey Keitel, Sam Neill, e.a.
De Schotse Ada McGrath is een dove vrouw die op haar zesde is gestopt met praten, zonder dat ook maar iemand weet waarom. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan een kille man uit Nieuw-Zeeland, vertrekt ze daar met haar dochter en piano naartoe. Maar al snel ontwikkelt ze een relatie met een andere vreemdeling.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair