Playboy-ster Anna Nicole Smith krijgt een eigen film

Playboy-ster Anna Nicole Smith krijgt een eigen film

Wijlen Anna Nicole Smith overleed op 39 jarige leeftijd.

Wie kent Anna Nicole Smith nog? De blondine was in de jaren 90 een bekende naam. En dat kwam niet alleen doordat ze te zien was in het mannenblad Playboy.

De in Houston, Texas geboren blondine werd namelijk vooral bekend doordat ze in 1994 op 26-jarige leeftijd trouwde met een 89-jarige miljardair, de oliemagnaat J. Howard Marshall die Smith kende uit een stripclub. In 1995 overleed Marshall en er volgde een lange strijd om zijn erfenis.

Ondanks dat Smith waarschijnlijk voldoende in luxe kon leven, heeft ze nooit van de erfenis kunnen genieten, aangezien de zaak in 2007 nog steeds liep. Op 8 februari dat jaar werd duidelijk dat Smith was overleden aan een overdosis medicijnen.

Biopic over wijlen Anna Nicole Smith
In 2013 verscheen er al eens een biopic over Smith, met Agnes Bruckner als de celeb. Nu lijkt het erop dat actrice Holly Hunter (My Darling Vivian) een belangrijke rol gaat spelen in een nieuwe film. Hunter zou de therapeut van Smith gaan spelen.

De regie zou in handen komen van Killing Eve-regisseur Francesca Gregorini. Actrice Betty Gilpin (The Tomorrow War) was eerder in gesprek voor de hoofdrol, maar dat lijkt niet door te gaan.

NieuwsFilm

meest populair