Verschijnt 'Spider-Man: No Way Home' op Netflix?

Verschijnt 'Spider-Man: No Way Home' op Netflix?

De derde solofilm lijkt dit jaar nog niet naar Netflix te komen.

Het blijft nog altijd opmerkelijk dat het Marvel Cinematic Universe niet in zijn geheel op Disney+ te zien is. De twee Spider-Man films ontbreken en ook The Incredible Hulk is door een rechtenissue niet in de Marvel-sectie te vinden.

Ondanks dat de Spider-Man films op den duur wel op (de Amerikaanse) Disney+ te zien zouden moeten zijn, zal dat voorlopig niet gebeuren met Spider-Man: No Way Home. In de States zal de film binnen enkele maanden op de kabelzender Starz en zijn streamingdienst verschijnen.

Overigens is de verwachting dat de Marvel-film van Sony Pictures in maart (eerst) op schijf en Video on Demand zal verschijnen. Eerder werden al de bonusmaterialen van de Blu-ray uitgave bekend.

Hoe zit dat in Nederland?
Vaak verschijnen de Blu-ray uitgaven in Nederland later dan in de States. Doordat No Way Home eind januari pas echt in de Nederlandse bioscopen ging draaien, zal dat nu nog wel langer gaan duren.

Wat betreft streaming zijn er meerdere opties. Het zou kunnen dat voor de Europese / Nederlandse markt al een deal is met Netflix. Zowel Spider-Man: Homecoming als Spider-Man: Far From Home keren namelijk regelmatig terug op die streamer.

Echter bestaat StarzPlay ook in Nederland, dus wie weet gebruikt Starz de Marvel-film wel om de Europese / Nederlandse tak te promoten.

NieuwsFilm

meest populair