Adrien Brody: "Ana de Armas gaat jullie omver blazen als Marilyn Monroe!"

Adrien Brody: "Ana de Armas gaat jullie omver blazen als Marilyn Monroe!"

Beide acteurs zullen later dit jaar te zien zijn in de Netflix-film 'Blonde', waar héél wat filmfanaten naar uitkijken!

Ana de Armas was misschien dan maar kort te zien in de laatste James Bond-film, No Time to Die, de prestatie van de actrice werd wel erg goed onthaald. Een ander project van de actrice waar we volgens Adrien Brody naar uit moeten kijken is Blonde, waarvoor de Armas in de huid kruipt van de iconische Marilyn Monroe.

Tijdens een recent interview liet de met een Oscar bekroonde acteur zich over de film uit, die later dit jaar op Netflix te zien zal zijn. De Armas wist de hoofdrol te bemachtigen, maar ook Brody zal in de film te zien zijn. Laatstgenoemde is erg onder de indruk van de Armas.

Reactie
Zo zegt Brody: "Ik heb enige tijd geleden al de eerste beelden gezien en deze zijn echt enorm goed. Regisseur Andrew Dominik is geweldig en ik vind het echt een eer dat ik met hem samen mag werken. Hij is enorm getalenteerd!"

"Maar ook Ana de Armas is echt waanzinnig goed. Ze is zo meeslepend als Marilyn en zet Norma Jeane (Monroe's echte naam) echt heel goed neer. Ze is echt fantastisch en ik denk dat jullie iets heel moois staat te wachten!"

Verhaal
Voor de Armas leek het er een tijdje op dat Jessica Chastain de rol ging spelen, maar dat mocht niet zo zijn. De eerste reacties zijn echter zeer positief, dus wie weet wordt Blonde wel een van de grote toppers van de streamingdienst.

De film, die o.a. door Brad Pitt werd geproduceerd, begint na de traumatische jeugd van Norma Jeane Mortenson. Haar leven wordt heel anders, wanneer ze uitgroeit tot een grote filmster en sekssymbool. Onder haar nieuwe pseudoniem, Marilyn Monroe, wordt ze wereldberoemd.

Helaas zorgt dit ook voor de nodige problemen, aangezien Monroe te maken krijgt met liefdesproblemen, uitbuiting, machtsmisbruik en drugsverslaving...

NieuwsFilm

meest populair