'The Batman' belooft enorm succes te worden

'The Batman' belooft enorm succes te worden

Box Office-voorspelling nu al torenhoog.

Een eerste Noord-Amerikaanse weekend zoals Spider-Man: No Way Home recent beleefde met $260 miljoen zal The Batman vermoedelijk niet gaan neerzetten, maar de DC-film lijkt wel sterk van start te gaan.

Als we de voorspellingen van Box-Office Pro erbij pakken, dan wordt duidelijk dat er een score wordt verwacht van 135 tot 185 miljoen dollar. De hoogste score tot op heden in het eerste Noord-Amerikaanse weekend voor een Batman-film is voor Batman v. Superman: Dawn of Justice met $166 miljoen, met daarna The Dark Knight Rises met $160 miljoen.

De eindscore in de States komt volgens Box Office Pro uit op $340 tot 540 miljoen. Uiteraard is dat wel een erg brede schatting en hoeveel waarde we daaraan moeten hechten is niet duidelijk. Komende weken zal Box Office Pro de cijfers wel gerichter maken.

Succesvolste DC-film
Als we even kijken naar de financieel succesvolste, of beter gezegd hoogst scorende, dan zien we dat Aquaman uit 2018 de hoogste score neerzette: $1.148,5 miljoen. De hoogste score in de States is voor Wonder Woman, met $412,6 miljoen.

Matt Reeves' The Batman staat gepland voor 3 maart 2022. Hieronder de recente trailer. Ga jij direct naar het debuut van de Bruce Wayne van Robert Pattinson?



NieuwsFilm

meest populair