Goed nieuws voor Guy Ritchie's nieuwe actie-thriller met Jake Gyllenhaal

Goed nieuws voor Guy Ritchie's nieuwe actie-thriller met Jake Gyllenhaal

Dit kan wel eens een hele gave actiefilm worden!

De opnames van Guy Ritchie's vooralsnog titelloze nieuwe actie-thriller met Jake Gyllenhaal in de hoofdrol zijn begonnen in Alicante, Spanje.

Tevens zijn er een paar acteurs onthuld die naast Gyllenhaal te zien zullen zijn in de film. De eerste daarvan is Dar Salim (Warrior) als Ahmed, een lokale Afghaanse tolk die voor het Amerikaanse leger werkt en zijn eigen leven in gevaar brengt om Gyllenhaals sergeant Kinley te redden.

Andere acteurs die hun opwachting maken in de film zijn Alexander Ludwig (The Hunger Games), Antony Starr (Homelander uit The Boys), Jason Wong, Bobby Schofield, Sean Sagar en Emily Beecham.

Een missie vol uitdagingen
Zoals eerder gezegd, speelt Gyllenhaal de rol van sergeant Kinley, die tijdens zijn laatste missie in Afghanistan samen moet werken met de lokale tolk Ahmed. Wanneer hun eenheid wordt aangevallen tijdens een patrouille, blijken Kinley en Ahmed de enige overlevenden. De twee moeten op de vlucht slaan voor een hele hoop vijanden die hen opjagen.

Ritchie verfilmt een script dat werd geschreven door Ivan Atkinson en Marn Davies. Ritchie en Atkinson produceren samen met Josh Berger en John Friedberg. Uitvoerend producenten zijn Olga Filipuk en Samantha Waite.

NieuwsFilm

meest populair