Samuel L. Jackson hint op old school Nick Fury in 'Secret Invasion'

Samuel L. Jackson hint op old school Nick Fury in 'Secret Invasion'

Nick Fury ziet er cool uit!

Marvel Studios is op dit moment druk bezig met de opnames van Secret Invasion in het Verenigd Koninkrijk. Op zijn Instagram-account plaatste hoofdrolspeler Samuel L. Jackson een intrigerende blik van achter de schermen op Nick Fury, en stelt hij zich erop voor te bereiden "old school" te gaan.

De afgelopen paar weken vond een hele rits foto's van de set van Secret Invasion zijn weg naar het internet. Nick Fury ziet er daar heel anders op uit dan hoe we ons hem kunnen herinneren.

Nick Fury is anders
Secret Invasion laat een andere SHIELD Director zien, die sinds hij de ruimte in is gegaan zijn ooglapje gedumpt lijkt te hebben en een forse baard heeft laten groeien. Waardoor hij er nu uitziet als een behoorlijk rauw personage.

Op Instagram plaatste Jackson nu echter een foto van een wat meer traditioneel uitziende Nick Fury. Hij heeft ineens geen litteken meer en ziet er gladjes geschoren uit.

Een mogelijkheid is natuurlijk dat Jackson nog z'n make-up op moet krijgen en dan wel het litteken heeft dat zo kenmerkend is voor zijn personage. Maar het lijkt er wel op dat we wat tijd door gaan brengen met een jongere Fury.

Secret Invasion zal in de loop van 2023 te zien zijn op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair