Opnames horror-sequel 'Insidious 5' gaan snel van start

Opnames horror-sequel 'Insidious 5' gaan snel van start

Hoofdrolspeler Patrick Wilson gaat de sequel zelf regisseren.

In het najaar van 2020 kwam de officiële aankondiging naar buiten dat er een vijfde Insidious wordt gemaakt, met hoofdrolspeler Patrick Wilson voor de verandering ook als regisseur. De productie staat nu, bijna anderhalf jaar later, op het punt van beginnen.

Tijdens een interview over zijn aankomende film Moonfall gaf Wilson een update over Insidious 5. Wilson zei dat ze momenteel op zoek zijn naar filmlocaties en dat het de bedoeling is dat ze in het voorjaar gaan beginnen. Ook zei hij het volgende over zijn regiedebuut:

"Ik ben enorm gepassioneerd als het gaat om dit project en ik ga er sinds de dag dat het me werd aangeboden volledig voor. Ik heb er een hoop werk in gestoken, samen met Scott Teems, de schrijver. En ook Leigh Whannell heeft uiteraard een hoop gedaan, evenals Blumhouse."

"Ik heb al een hoop met ze gedaan, dus het is fantastisch dat ik mijn eerste project als regisseur ook met deze behulpzame en comfortabele groep mensen kan doorlopen, en om de een of andere reden vertrouwen ze me nog ook. We gaan het allemaal zien."

Wilson speelt wederom Josh Lambert, voor het laatst te zien in Insidious: Chapter 2 (2013), en zijn zoon Dalton Lambert wordt wederom neergezet door Ty Simpkins. Laatstgenoemde, die in dit vijfde deel gaat beginnen met studeren, zat ook nog in Insidious: The Last Key (2018).

NieuwsFilm

meest populair