De 'Mission: Impossible 7'-stunts zijn doodeng volgens deze acteur

De 'Mission: Impossible 7'-stunts zijn doodeng volgens deze acteur

Tom Cruise verlegt dan ook graag z'n grenzen.

Simon Pegg onthulde tijdens een nieuw interview dat de stunts die Tom Cruise in Mission: Impossible 7 uithaalt, hem angst aan joegen. Details zijn nog altijd schaars over de nieuwe film, maar zeker is dat Ethan Hunt (Cruise) weer te zien is in bizarre stunts.

Mission: Impossible 7 werd begin 2019 aangekondigd als een film die back-to-back opgenomen zou worden met een achtste deel. De release moest eigenlijk vorig jaar al plaatsvinden, maar uiteindelijk werden de opnames eind vorig jaar pas afgerond en staat de release nu voor 2023 gepland.

Mission: Impossible 7-stunts
Tijdens een interview met RadioTimes.com vertelde Pegg kort over de actie die je mag verwachten in de nieuwe film.

Pegg beloofde dat de stunts van Cruise in Mission: Impossible 7 behoorlijk angstaanjagend zijn en dat het werk dat de ster voor zijn achtste film als Ethan Hunt gepland heeft, nog gestoorder is. Hieronder z'n opmerking:

"Oh, het is absurd. Ik bedoel, wat hij voor Mission: Impossible 7 gedaan heeft, is gewoon angstaanjagend. Zoals we altijd doen, en je denkt eigenlijk elke keer: hoe gaan we daar weer overheen? En toen zag ik de beelden van wat hij voor deel 8 doet en weet je, ik vind het echt eng. Ik hoop ook vooral dat ze mij gewoon betalen, begrijp je?"

NieuwsFilm

meest populair