TikTok-ster Addison Rae in doorschijnend outfit op Insta-foto's

TikTok-ster Addison Rae in doorschijnend outfit op Insta-foto's

De jonge celeb is on 🔥.

Je leest het goed. De jonge celeb Addison Rae heeft maar liefst 40,3 miljoen volgers op Instagram. De in Lafayette, Louisiana geboren blondine heeft dus heel wat fans. Haar succes startte ruim twee jaar geleden.

Addison is namelijk een TikTok-sensatie. De uploadde dansvideo's op populaire liedjes en al snel had ze miljoenen volgers. Heel veel inhoud heeft het dus allemaal niet, maar het is duidelijk dat de juiste video op het juiste moment je heel wat kan opleveren.

Het leverde Addison zelfs een filmrol op. Ze is namelijk te zien in de komedie He's All That, een remake van de film She's All That uit 1999. De film verscheen verleden jaar op Netflix en ze speelde het personage Padgett Sawyer.

Uitdagend op Instagram
De afgelopen periode lijkt Addison zoekende wat ze met haar Instagram wilt. Duidelijk is dat ze heel wat uitdagende foto's plaatst. Haar volgers zijn er dol op. Bekijk de reacties maar eens bij haar nieuwste reeks foto's.

We zien Addison in een straks zwart outfit met een doorschijnende panty eronder. En ja, met de manier waarop ze op de foto's te zien is, is het niet gek dat we een hoop 🔥🔥🔥 zien in de reacties.


De foto's van de 21 jarige Addison Rae zien? Check deze dan op haar Instagram, ook hier en hier.


NieuwsFilm

meest populair