Deze twee films bestormen de Netflix Top 10

Deze twee films bestormen de Netflix Top 10

Weer twee films nieuw bij best bekeken films Netflix.

Gisteren werd al duidelijk dat de Nederlandse film Mijn beste vriendin Anne Frank op de eerste plaats staat in de Netflix Top 10. Maar er verschenen nog twee nieuwe films bij de best bekeken films op de streamingdienst in Nederland.

Zo zien we nu de goed ontvangen dramafilm Wonder uit 2017 van Paul King op de zevende plaats. In het drama zijn er rollen voor onder meer Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay en Noah Jupe.


Wonder gaat over de tienjarige Auggie Pullman, een doodnormale jongen met een mismaakt gezicht. Om hem te beschermen krijgt hij al z'n hele leven thuis les, maar nu is het moment aangebroken dat Auggie naar een normale school gaat. Hij moet de moed verzamelen om de andere kinderen ervan te overtuigen dat hij ondanks zijn uiterlijk net zo is als zij.

How to Be a Latin Lover op #9
Een opvallende nieuwkomer is het wisselend ontvangen How to Be a Latin Lover uit 2017. In de komedie zie je rollen van onder meer Eugenio Derbez, Salma Hayek, Kristen Bell en Rob Lowe.


In How to Be a Latin Lover wordt na een huwelijk van 25 jaar een man, die carrière gemaakt heeft met het verleiden van oudere vrouwen, gedumpt. Hij trekt in bij zijn van hem vervreemde zus, waar hij al snel de waarde van familie leert kennen.

NieuwsFilm

meest populair