Iconisch en duister personage in nieuwe 'Star Wars'-serie?

Iconisch en duister personage in nieuwe 'Star Wars'-serie?

Zit de Grand Inquisitor in Obi-Wan Kenobi?

Vanaf 9.00 uur vandaag staat de laatste aflevering van The Book of Boba Fett op Disney+ en het belooft een heel gave aflevering te gaan worden. De verwachting is dat na die aflevering de trailer te zien is voor de volgende Star Wars-serie: Obi-Wan Kenobi

In die serie keert acteur Ewan McGregor terug als Obi-Wan Kenobi, die hij ook speelde in de prequels. Een eveneens opvallende terugkeer is voor Hayden Christensen als Darth Vader, de grote schurk uit de franchise.

Iconisch personage in Obi-Wan Kenobi?
Nu is er het gerucht dat de serie een bijzonder iconisch personage gaat bevatten, namelijk de Grand Inquisitor. Hij wordt volgens Bespin Bulletin gespeeld door Rupert Friend, die je mogelijk kent uit Hitman: Agent 47 en The Death of Stalin.

De Grand Inquisitor, ook bekend als Master of the Inquisitorius, is een titel die wordt gebruikt voor de hoogste Inquisiteur van het Galactische Rijk en rapporteert aan Darth Vader. Hij jaagt op Jedi die de Great Jedi Purge hebben overleefd. Hij is onder meer te zien in Rebels.

Andere rollen in Obi-Wan Kenobi zijn voor Joel Edgerton als Owen Lars en Bonnie Piesse als Beru Whitesun Lars. Onbekende rollen zijn voor Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine en Rory Ross.

Volgens de laatste geruchten start Obi-Wan Kenobi in mei op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair