Brian Cox was gigantisch onder de indruk van looks 'Troy'-hunk Brad Pitt

Brian Cox was gigantisch onder de indruk van looks 'Troy'-hunk Brad Pitt

De veteraan is vol bewondering voor zijn collega

Vorige maand liet Brian Cox nog weten geen fan te zijn van Johnny Depp. De veteraan vindt de Pirates of the Caribbean-acteur namelijk overgewaardeerd. Wel is Cox een grote fan van een andere geliefde Hollywood-ster.

Tijdens een recent interview had Cox het over Troy, waarin hij Agamemnon speelt. In de film deelt hij meerdere scènes met niemand minder dan Brad Pitt, die Achilles speelt.

Project
Zo begint Cox door te zeggen dat hij echt maar wat graag mee wou doen aan de film: "Dit is echt de enige rol waar ik echt achteraan heb gezeten".

"Normaal gesproken doe ik dat nooit, ik ben namelijk van mening dat als het voor mij bedoeld is, ik de rol dan krijg, anders niet. Maar ik wist dat ik voor de rol in 'Troy' perfect was. Ik was bereid om naar Londen te vliegen om het team te ontmoeten, want ik wilde echt meedoen. Het ging dan ook echt om een prachtige cast!"

Wauw...
In Troy zitten namelijk heel wat grote namen, zoals o.a. Orlando Bloom, Eric Bana, Sean Bean en Diana Kruger, om er maar een paar op te noemen. Toch was Cox het meeste onder de indruk van Pitt.

Zo vervolgt Cox: "Brad had nog nooit zulke kostuums gedragen, maar ik weet nog toen ik hem zag rondlopen op de set... Mijn mond viel open in verwondering. Hij was echt zo knap. Ik mag dan wel hetero zijn maar ik dacht echt 'Wauw, mijn God! Wat is deze man prachtig! Ga ik met hem het scherm delen?!'"

NieuwsFilm

meest populair