Thandiwe Newton haalt keihard uit naar Sean Penn na zijn controversiële uitspraken

Thandiwe Newton haalt keihard uit naar Sean Penn na zijn controversiële uitspraken

De actrice is het duidelijk niet eens met Penn.

Eergisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin stond dat Sean Penn de nodige kritiek krijgt te verduren. De Mystic River-acteur zei recentelijk namelijk dat "mannen net vrouwen zijn" en dat we te maken hebben met teveel "slappe genen". Nu haalt ook Thandiwe Newton naar hem uit.

Newton, o.a. bekend van de populaire HBO-serie Westworld, haalt dan ook keihard uit naar Penn op haat Twitter-pagina. Zo schrijft de actrice: "Man, wat ben je in godsnaam aan het zeggen? Meen je dit echt? Je bent niks meer dan een brabbelende dwaas".

Anders
De actrice gaat echter verder: "MF (lees motherf*cker) je was vroeger sexy maar nu ben je gewoon zielig. En dit zeg je ook nog eens in het bijzijn van je dochter? Dat arme kind... Gelukkig heeft ze wel een onwijs gave moeder. Maar stop nu alsjeblieft met het kapotmaken van Licorice Pizza met al je bizarre uitspraken". Bekijk de originele berichten hieronder.



Newton had het hier over de 30-jarige Dylan Frances Penn, de dochter van de acteur en van actrice Robin Wright. Volgens de journalist zat zij er behoorlijk ongemakkelijk bij terwijl haar vader deze opmerking maakte. Sean Penn is op dit moment te zien in de sterk onthaalde Licorice Pizza.

NieuwsFilm

meest populair