'Godzilla': Tussen deze films speelt de serie zich af

'Godzilla': Tussen deze films speelt de serie zich af

Er komt (waarschijnlijk) vrij snel een tv-serie.

Na het succes van de meest illegaal gedownloade film van 2021, Godzilla vs. Kong, is het uitkijken naar een volgende film in het MonsterVerse. Nu hebben we wat meer details over de recent aangekondigde tv-serie.

Een nieuw opgedoken synopsis voor de serie van Apple TV+ hint naar het verhaal. We krijgen te zien hoe Monarch en de rest van de mensheid reageert op het bestaan van de Titans kort nadat Godzilla vocht tegen de M.U.T.O. in de originele film uit 2014.

Godzilla-serie gaat terug in de tijd
Mocht deze synopsis kloppen dat betekent het dat de serie zal plaatsvinden tussen de gebeurtenissen van Godzilla en Godzilla: King of the Monsters. De synopsis zou zijn verschenen op Apple TV+.

De omschrijving gaat nog verder: "Na de daverende strijd tussen Godzilla en de Titans die San Francisco met de grond gelijk maakte en de schokkende nieuwe realiteit dat monsters echt zijn, onderzoekt de serie de reis van een familie die een erfenis ontdekt die hen in verband brengt met de geheime organisatie die bekend staat als Monarch."

En zo gaat het MonsterVerse dus verder. Er werd onlangs ook een nieuwe film in de reeks aangekondigd door Legendary Entertainment.



NieuwsFilm

meest populair