Michelle Williams (Venom) kon filmproject i.v.m. de dood van Heath Ledger niet maken

Michelle Williams (Venom) kon filmproject i.v.m. de dood van Heath Ledger niet maken

Het was te lastig voor de actrice.

Michelle Williams heeft recentelijk een filmproject verlaten, omdat de hoofdrol geïnspireerd was door de dood van Heath Ledger. Dit was voor de actrice te pijnlijk.

De regisseur van de film, Bradley Rust Gray, liet zich er tijdens een recent interview over uit: "Op het moment dat we klaar waren om te beginnen met de opnames, realiseerden we ons allemaal dat het gewoon te lastig was voor Michelle. Ze besloot dan ook het project te verlaten, wat niet meer dan begrijpelijk is".

Vervanger
Actrice Carla Juri nam het stokje van Williams over en speelt dus de hoofdrol in de film, die Blood heet. Juri kruipt in de huid van Chloe, een vrouw die na de dood van haar man naar Japan reist. Daar komt ze een oude vriend tegen, maar ze wil zichzelf eigenlijk niet toelaten opnieuw verliefd te worden.

Gray zei al eerder dat het plot van de film gebaseerd is op de ervaringen van Williams, een goede vriendin van hem, toen zij het lang lastig heeft gehad na de dood van Ledger.

Relatie
Wiliams en Leder waren namelijk samen van 2004 t/m 2007. Ook kregen ze samen een dochter, Mathilda, in 2005. In 2008 overleed Ledger. De film is tot nu toe sterk onthaald en won zelfs de Special Jury Award op het Sundance Film Festival 2022.

NieuwsFilm

meest populair