Deze twee nieuwe films bestormen de Netflix Top 10

Deze twee nieuwe films bestormen de Netflix Top 10

Weer twee nieuwe films bij best bekeken films Netflix.

De bovenste vijf films in de Netflix Top 10 staan al eventjes in de lijst, maar op lagere plaatsen staan twee nieuwe releases op de streamingdienst. Het betreft een recente horrorfilm die ook in de bioscoop te zien was en een Netflix Original die wel erg mager wordt ontvangen.

Op de zesde plaats staat de horrorfilm Wrong Turn (64 procent op Rotten Tomatoes) die afgelopen zomer nog in de Nederlandse bioscopen te zien was. De film komt van regisseur Mike P. Nelson (The Domestics) en we zien Matthew Modine, Emma Dumont en Charlotte Vega in de hoofdrollen.


Home Team met Kevin James
Op de achtste plaats debuteert een nieuwe Netflix Original, de komedie Home Team met vooral Kevin James. Er zijn ook rollen voor Taylor Lautner, Rob Schneider, Jackie Sandler en Tait Blum. De komedie komt niet verder dan 17 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

In de film is het drie jaar nadat de New Orleans Saints Super Bowl XLIV hebben gewonnen. Hoofdcoach Sean Payton wordt voor een jaar geschorst voor de NFL vanwege zijn betrokkenheid bij het Bountygate-schandaal. Hij keert terug naar zijn geboorteplaats en maakt weer contact met zijn 12-jarige zoon door zijn team te coachen.



NieuwsFilm

meest populair