Prime Video voegt deze films nieuw toe in februari

Prime Video voegt deze films nieuw toe in februari

We blikken vooruit op het nieuwe aanbod!

Elke maand blikken we vooruit op de nieuwe toevoegingen die gedaan worden aan verschillende streamingdiensten. Vandaag blikken we vooruit op al het nieuws dat je mag verwachten op Prime Video.

Alles op tafel (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Koopman | Cast: Linda de Mol, Peter Paul Muller, Lies Visschedijk, Ramsey Nasr | Releasedatum: 1 februari
Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt - sms'jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten - moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

Time Is Up (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Elisa Amoruso | Cast: Bella Thorne, Sebastiano Pigazzi | Releasedatum: 4 februari
Vivien en Roy zijn twee tieners die sterk twee verschillende persoonlijkheden lijken te hebben. Vivien is een getalenteerde studente met een passie voor natuurkunde die graag een plaats wil bemachtigen op een prestigieuze Amerikaanse universiteit. Ze leeft haar leven als een wiskundige formule en dit drijft haar ertoe haar eigen geluk te zien als iets dat moet worden uitgesteld tot in de toekomst. Roy is een jongeman met problemen, gekweld door een jeugdtrauma dat hem onophoudelijk lijkt te achtervolgen, waardoor zijn dromen voortdurend in rook opgaan. Maar zelfs exacte wetenschappen hebben hun variabelen en zoals altijd slaagt het leven erin om gebeurtenissen op verrassende en onverwachte manieren met elkaar te verweven.

The Hating Game (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Hutchings | Cast: Lucy Hale, Austin Stowell, Damon Daunno, Sakina Jaffrey | Releasedatum: 10 februari
Lucy is vastbesloten professioneel succes te boeken zonder haar ethiek op het spel te zetten. Ze begint aan een meedogenloos één-tegen-één spel tegen haar koelbloedige aartsvijand Joshua, een rivaliteit die wordt gecompliceerd door haar groeiende aantrekkingskracht voor hem.

I Want You Back (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Orley | Cast: Isabel May, Jami Gertz, Scott Eastwood, Charlie Day | Releasedatum: 11 februari
Peter en Emma zijn totale vreemden, maar wanneer ze elkaar ontmoeten, is er één ding dat hen onmiddellijk bindt: ze werden beiden onverwacht in hetzelfde weekend gedumpt door hun partners, Anne en Noah. Zoals het gezegde luidt, "misery loves company," maar hun medeleven verandert in een missie wanneer ze op sociale media zien dat hun exen gelukkig verder zijn gegaan naar nieuwe liefdes, Anne met Logan en Noah met Ginny. Doodsbang dat ze als dertigers hun kans op een lang en gelukkig leven hebben verspeeld, en geschokt door het vooruitzicht dat ze opnieuw moeten beginnen, smeden Peter en Emma een wanhopig complot om de liefdes van hun leven terug te winnen.

Shatner in Space (2021)
Bekijk de afbeeldingCast: William Shatner, William Shatner, Jeff Bezos, Chris Boshuizen | Releasedatum: 25 februari
De special van één uur gaat in op de gebeurtenissen voor, tijdens en na Shatners levens veranderende vlucht - die hem de oudste persoon maakte die ooit naar de kosmos reisde - en de groeiende vriendschap tussen het Star Trek-icoon en Blue Origin-oprichter Jeff Bezos, wiens dromen over ruimtereizen, zoals velen, geïnspireerd werden door de originele Star Trek-serie. Shatner in Space wordt geproduceerd door Amazon Studios, Blue Origin, Film 45, Jason Ehrlich Productions, en Bright Spot Content.

NieuwsFilm

meest populair