3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Lost Daughter (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Maggie Gyllenhaal | Cast: Olivia Colman, Dakota Johnson, Ed Harris, e.a.
Leda raakt op haar vakantie op een Grieks eiland geobsedeerd door een luidruchtige familie en met name door Nina, een knappe jonge moeder, en haar dochtertje. De familie werkt behoorlijk op haar zenuwen. Wanneer de dochter van Nina ineens kwijt is, wordt Leda overvallen door allerlei duistere geheimen uit haar eigen verleden. Ze belandt daardoor in de onheilspellende wereld van haar eigen geest.

Dune (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, e.a. | Te zien op: o.a. Pathé Thuis en Google Play (huur/koop)
Paul Altreides, een begaafde jongeman die beschikt over bovennatuurlijke krachten, komt uit een adellijke familie die de macht toegewezen krijgt over Arrakis. Alleen op deze gevaarlijke woestijnplaneet is een kostbaar goedje te vinden dat door enorme zandwormen wordt geproduceerd. Al snel krijgt de familie te maken met opstandige Fremen, de oorspronkelijke bevolking van Arrakis, en andere tegenstanders.

Mortal Kombat (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon McQuoid | Cast: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, e.a. | Te zien op: Prime Video
De tovenaar Shang Tsung hoeft nog maar een vechttoernooi te winnen om de aarde over te kunnen nemen. Cole Young, een uitgerangeerde MMA-vechter, komt erachter dat hij de uitverkorene is om het samen met de grootste kampioenen van de aarde op te nemen tegen de vijanden van Outworld om de wereld te redden. Zo raakt hij betrokken bij een decennialange bovennatuurlijke oorlog tussen vijandige ninja-clans.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair