Dwayne Johnson & Chris Evans samen in Amazon-film 'Red One'

Dwayne Johnson & Chris Evans samen in Amazon-film 'Red One'

Black Adam meets Captain America in een nieuwe familiefilm die exclusief naar Amazon Prime Video gaat.

Chris Evans en Dwayne Johnson zullen samen te zien zijn in de nieuwe Amazon-film Red One. De film belooft een avontuurlijke comedy-film voor het hele gezin te worden. Een genre waarin Johnson de laatste jaren het nodige succes heeft gevonden met titels als Jumanji: Welcome to the Jungle en Jungle Cruise!

Jake Kasdan, die de laatste twee Jumanji-films regisseerde, zit ook in de regiestoel voor Red One. De productie verlooft via Seven Bucks en Hiram Garcia. Het script van Red One werd geschreven door Fast & Furious-meesterbrein Chris Morgan.

Opnieuw een groot succes?
Red One wordt verwacht rond de feestdagen van 2023 en Kasdan zal ook als producent van de films dienst doen. Het enorme succes van de vorige twee Jumanji-films met Johnson heeft ervoor gezorgd dat Kasdan en Johnson maar wat graag samen werken.

Over de exacte plot van Red One wordt nog mysterieus gedaan, maar gezien de titel en de geplande release-periode lijkt het ons duidelijk dat het iets met kerstmis te maken heeft.

Het is daarnaast dan uiteraard ook nog onduidelijk wie Johnson en Evans precies zullen spelen. De twee spierbonken hebben we in elk geval nog niet naast elkaar gezien, dus we zijn razend benieuwd voor welke chemie deze combinatie zal zorgen!

NieuwsFilm

meest populair