Gerucht: Tobey Maguire's Spider-Man in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'?

Gerucht: Tobey Maguire's Spider-Man in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness zou wel eens heel groots kunnen worden.

Let op: Dit artikel bevat mogelijk SPOILERS.

Het gerucht gaat dat Doctor Strange in the Multiverse of Madness forse heropnames moest ondergaan, om extra cameo's toe te voegen. Vandaag is er een gerucht over een van die cameo's.

Het verhaal gaat namelijk dat regisseur Sam Raimi niemand minder dan Tobey Maguire heeft weten te strikken voor de film. De voormalig Sorcerer Supreme van het MCU, Doctor Strange, zou namelijk vergezeld worden door diens Spider-man. Da's tenminste het gerucht.

Spider-Man cameo
Het gerucht is de wereld in geholpen door een foto van actrice Mariana Torres. Zij verzorgt de stem van Wanda Maximoff, a.k.a. de Scarlet Witch, in de Portugees ingesproken versie van het MCU. Ze deelde een foto van zichzelf samen met Manolo Rey, die waarneemt voor Maguire.

Daarbij schreef ze: "Goede dingen zijn op komst". Aangezien zij de stem van Wanda inspreekt en hij die van Spider-Man, zou dat zomaar eens een betrouwbaar gerucht kunnen zijn!

Eerder hoorden we al eens dat Maguire's Spider-Man te zien zou zijn in Doctor Strange in the Multiverse of Madness en het daarin op zou nemen tegen de Scarlet Witch. Dit zou dan een bevestiging kunnen zijn van die geruchten.

Tegelijk kan het tweetal ook aan iets heel anders werken dan Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Gelukkig hoeven we nog maar tot mei te wachten en dan weten we het!



NieuwsFilm

meest populair