Keanu Reeves laat weer eens zien waarom hij de 'liefste' acteur van Hollywood is

Keanu Reeves laat weer eens zien waarom hij de 'liefste' acteur van Hollywood is

De acteur laat wederom zijn goede kant zien.

Als je een beetje het filmnieuws bijhoudt, weet je nu wel dat Keanu Reeves gigantisch gul is. De acteur staat erom bekend een groot deel van zijn salaris weg te geven aan mensen die het minder breed hebben. Ook trakteert hij zijn collega's vaker op leuke en gave cadeaus, en dat is nu niet anders!

Zo werd onlangs gemeld dat Reeves het stuntteam van John Wick: Chapter Four Rolex-horloges cadeau deed en nu blijkt dat hij ook voor de wereldpremière van The Matrix Resurrections zijn vrijgevigheid toonde.

Feestje
Reeves nodigde namelijk zowel zijn Matrix-collega's en zijn manager als zijn vrienden en familie uit om de voorstelling bij te wonen en zorgde onder meer voor een privévliegtuig, een overnachting én een brunch.

John Wick-regisseur Chad Stahelski, eveneens Reeves' stunt double voor de originele Matrix-trilogie en te zien in het vierde deel, was erbij en laat zich erover uit: "Keanu is ongelooflijk vrijgevig. In het publiek waren veel mensen die hem hebben geholpen: van martial arts experts en jiujitsucoaches tot zijn haar-, make-up- en stuntteam".

Reeves vond het zelf ook leuk om te doen. Zo zegt hij: "Het is geweldig om onze ervaring en levens met elkaar te kunnen delen"

NieuwsFilm

meest populair