Trailer 'The Ledge' met actie op 3 kilometer hoogte

Trailer 'The Ledge' met actie op 3 kilometer hoogte

Everest, Cliffhanger... Een thriller op een berg.

Er zijn al wat spannende films in de bergen gemaakt. Denk maar aan The Revenant, Everest en uiteraard Cliffhanger uit 1993 met Sylvester Stallone. Binnenkort verschijnt het minder grote The Ledge.

The Ledge wordt omschreven als een rotsklimavontuur waarin een tocht van twee vrienden verandert in een angstaanjagende nachtmerrie. Nadat Kelly de moord op haar beste vriend voor de camera heeft vastgelegd, wordt ze het volgende doelwit van een hechte groep vrienden die er alles aan doet om het bewijsmateriaal en iedereen die hen in de weg staat te vernietigen.

Wanhopig op zoek naar veiligheid begint ze aan een verraderlijke klim op een bergklif en haar overlevingsinstinct wordt op de proef gesteld wanneer ze vast komt te zitten met de moordenaars op slechts 6 meter afstand.

Trailer The Ledge
The Ledge van Paramount Pictures en met rollen voor Brittany Ashworth, Ben Lamb, Louis Boyer, Nathan Welsh, Anaïs Parello en David Wayman verschijnt niet in de bioscoop. Op 18 februari debuteert de film van regisseur Howard J. Ford (The Dead, The Dead 2) in de States on demand.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair