3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Doctor Sleep (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Flanagan | Cast: Ewan McGregor, Kyliegh Curran, Rebecca Ferguson, e.a.
Dan Torrance, inmiddels volwassen, zit flink aan de om de nare herinneringen aan zijn jeugd te onderdrukken. Wanneer Abra, een meisje met dezelfde paranormale krachten als hij, wordt opgejaagd door een bende rondtrekkende stoometers, besluit hij in actie te komen om haar te helpen.

Spider-Man: Homecoming (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., e.a.
Peter Parker probeert zijn normale leven als scholier weer op te pakken. Wanneer een criminele handelaren met levensgevaarlijke wapens de straten onveilig maken onder leiding van de gevleugelde maniak Adrian Toomes, besluit hij in actie te komen. Van zijn mentor Tony Stark hoort hij maar niks, dus dat doet hij nog eens in zijn eentje ook.

Mowgli (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Serkis | Cast: Rohan Chand, Benedict Cumberbatch, Christian Bale, e.a.
Weesjongen Mowgli is in de Indiase jungle opgevoed door dieren. Wanneer de listige tijger Shere Khan de jacht op hem opent, moet Mowgli vluchten naar de mensenwereld. Daardoor moet hij niet alleen de confrontatie aangaan met de vraatzuchtige Shere Khan, maar ook met zijn ware afkomst.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair