Onthullende foto's 'Doctor Strange 2', 'The Batman' en 'Fanastic Beasts 3'

Onthullende foto's 'Doctor Strange 2', 'The Batman' en 'Fanastic Beasts 3'

Veel nieuws uit aanstaande toppers.

In het eerste half jaar van 2022 verschijnen weer enkele grote blockbusters. Hieronder hebben we foto's uit misschien wel de allergrootste films die je in de bioscoop kan gaan zien, via USA Today.

The Batman: Catwoman en de Dark Knight
De eerste foto is van The Batman waarop we een betere blik krijgen op Selina Kyle alias Catwoman, gespeeld door Zoë Kravitz. Ze wordt een belangrijk personage in de superheldenfilm van Matt Reeves die opnieuw de Dark Knight (Robert Pattinson) aan ons introduceert. Vanaf begin maart in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Fantastic Beasts 3: Newt en Theseus
Op een volgende foto krijgen we een nieuwe blik op Newt (Eddie Redmayne) en zijn broer Theseus (Callum Turner) uit Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, de derde film in de reeks van vijf. Vanaf 13 april in Nederland op het witte doek.

Bekijk de afbeelding
Doctor Strange 2: Wong in de problemen
Nog een foto laat ons Wong (Benedict Wong) uit Doctor Strange in the Multiverse of Madness zien in een bijzonder lastige situatie. Zou hij te maken krijgen met een variant van Strange van Benedict Cumberbatch? Begin mei in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

Alle grote films uit 2022 nog eens nalopen? Check de lijst met 120 grootste films die dit jaar verschijnen op het witte doek!


NieuwsFilm

meest populair