Komt er toch een 'National Treasure 3'? Diane Kruger geeft antwoord

Komt er toch een 'National Treasure 3'? Diane Kruger geeft antwoord

National Treasure was zo'n franchsie die nooit uitgroeide tot z'n volledige potentieel.

Disney onthulde vorig jaar dat zijn National Treasure-franchise een toevoeging op het kleine scherm zou gaan krijgen. Fans hadden tegelijk natuurlijk nog altijd gehoopt dat er ruimte zou zijn voor een derde film in de franchise.

Maar actrice Diane Kruger gelooft er niet zo in. Tegelijk sluit ze, zoals het hoort in Hollywood, niets uit, maar ze heeft sinds in 2007 National Treasure: Book of Secrets verscheen niets meer gehoord over een eventueel vervolg.

Geen National Treasure 3
"Ik weet het eerlijk gezegd niet. Niemand heeft contact met mij opgenomen over de derde, dus ik weet het niet," begon Kruger tijdens een interview met ComicBook.com.

"Ik heb nu ook wel het gevoel dat we veel te oud zijn. Ik weet het niet. Ik zou zeggen: 'Zeg nooit nooit', maar het is inmiddels wel erg lang geleden, begrijp je?"

De aankomende Disney+-serie zet de franchise in elk geval voort. Die wordt gemaakt door Marianne en Cormac Wibberley en producent Jerry Bruckheimer is ook betrokken.

In het verleden vertelde Disney-producent Jason Reed al eens dat hij zijn uiterste best deed om een derde film gemaakt te krijgen. "Het bedrijf kon helaas, ondanks dat de films uiterst succesvol waren en een sterke fanbase hebben, nooit echt verdienen op de films."

NieuwsFilm

meest populair