Matt Damon wordt online flink belachelijk gemaakt door een nieuwe reclame

Matt Damon wordt online flink belachelijk gemaakt door een nieuwe reclame

Op sociale media laten de nodige mensen duidelijk weten Damon's spotje niet op prijs te stellen.

Matt Damon zit niet stil. De acteur was afgelopen jaar in meerdere projecten te zien, zoals o.a. The Last Duel. Ook heeft hij alweer getekend voor de nodige nieuwe films. Zijn laatste 'project' wordt echter slecht onthaald...

De acteur deed namelijk mee aan een reclamespotje. Niks mis mee, zou je op de eerste instantie zeggen, aangezien talloze sterren dit ook doen. Damon maakt echter een commercial voor de cryptocurrency-website Crypto.com en heel veel mensen vinden de manier waarop verkeerd. De acteur wordt dan ook flink belachelijk gemaakt op sociale media.

Spotje
Damon duikt in het begin van de reclame op en zegt het volgende: "De geschiedenis is gevuld met 'bijnas'. Met degenen die bijna op avontuur gingen, bijna iets bereikten, maar toen bleek het toch te veel te zijn".

"Maar dan zijn er ook de anderen, die deze momenten omarmen en er voor gaan. Op deze momenten, zijn er gewone stervelingen, zoals jij en ik, met stalen zenuwen, die over de rand kijken, hun geest kalmeren en zeggen: 'brutalen hebben de halve wereld'". Pas op het einde komt de kijker erachter dat het om een advertentie voor Crypto.com blijkt te gaan.

Ontvangst
Het feit dat het hier blijkt te gaan om cryptogeld schoot veel mensen in het verkeerde keelgat. Zij delen dan ook hun mening op het internet, en het is duidelijk dat ze Damon's nieuwste 'prestatie' niet zeer op prijs stellen. Zie hieronder het spotje en een handjevol reacties.











NieuwsFilm

meest populair