Ice Cube reageert geïrriteerd op valse geruchten rondom cultklassieker 'Friday'

Ice Cube reageert geïrriteerd op valse geruchten rondom cultklassieker 'Friday'

Sommige mensen beweren dat Ice Cube zijn schuld was dat bekende gezichten niet terugkeerden voor het vervolg.

Net voor het einde van het oude jaar deden meerdere berichten de ronde i.v.m. cultklassieker Friday en dat Ice Cube niet echt veel deed om zijn collega's te helpen. Laatstgenoemde bijt nu van zich af.

Onlangs deed het gerucht de ronde dat acteur Faizon Love niet terugkeerde voor de sequel op F. Gary Gray's Friday, omdat hij voor het origineel slechts 2500 dollar kreeg. In een recent bericht, dat hieronder te zien is, krijgt Ice Cube hier de schuld van. Hij laat nu dan ook van zich horen.

Onzin
Hoofdrolspeler Ice Cube, eveneens de co-scenarist, schrijft het volgende: "Ik heb niemand bestolen. 'Friday' kostte 2,3 miljoen dollar en werd gedraaid in twintig dagen. Faizon stond misschien één of twee dagen op de set. Alle acteurs werden het minimumloon betaald. Dat hadden ze kunnen weigeren, maar hebben ze niet gedaan. Val me daar dan nu niet mee lastig".



Verder wordt ook gezegd dat Chris Tucker, die doorbrak met Friday, eveneens niet terugkeerde omdat ook hij niet genoeg betaald zou krijgen. Ook dit klopt volgens Ice Cube niet.

Mega-salaris
Zo vervolgt Ice Cube: "We waren bereid om Chris Tucker 10 tot 12 miljoen dollar te betalen voor de sequel, Next Friday. Hij sloeg ons voorstel enkel en alleen af uit religieuze overwegingen. Hij wilde namelijk niet meer vloeken en wiet roken tijdens de opnames".



NieuwsFilm

meest populair