3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Friends With Benefits (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Gluck | Cast: Justin Timberlake, Mila Kunis, Patricia Clarkson, e.a.
Headhunter Jamie en haar nieuwe klant Dylan zagen beiden onlangs hun relatie stranden. De twee kunnen het goed met elkaar vinden en raken al snel bevriend. Dan komen ze op het idee om hun relatie uit te breiden en seksmaatjes van elkaar te worden. Ze beloven ermee te stoppen wanneer een van de twee emotioneel gebonden aan de ander raakt.

Wind River (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taylor Sheridan | Cast: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Gil Birmingham, e.a.
Wanneer de achttienjarige Natalie Hanson dood wordt aangetroffen in een afgelegen, wetteloos indianenreservaat in Wyoming, komt de beginnende FBI-agente Jane Banner de zaak onderzoeken. Al snel schakelt ze de hulp in van Cory Lambert, een wildjager die goed bekend is met het gebied. Maar hoe dieper Banner en Lambert in de zaak duiken, hoe meer ze hun eigen levens op het spel zetten.

Marriage Story (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a.
Charlie en Nicole, beiden werkzaam in de theaterwereld, waren ooit dolgelukkig samen, maar inmiddels liggen ze in echtscheiding. Deze wordt steeds vervelender als beiden een dure advocaat onder de arm nemen om de voogdij over hun zoontje Henry uit te vechten. Hun scheiding wordt zo een lelijke strijd die alleen maar verliezers kent.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair