Disney+ luidt het nieuwe jaar in stijl in met een paar klassieke films

Disney+ luidt het nieuwe jaar in stijl in met een paar klassieke films

Fight Club!

Zet je maar schrap voor een boel nieuwe films op Disney+. Het is een lange lijst, waar we maar meteen in duiken in dit eerste weekbericht rond Disney+ van dit nieuwe jaar!

The Rescue (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jimmy Chin, Elizabeth Chai Vasarhelyi | Cast: Rick Stanton, Josh Bratchley
In 2018 is de wereld twee weken lang in de ban van de redding van de Thaise voetbalploeg die vast kwam te zitten in een kilometers diepe grot. Het toegesnelde leger, de Navy Seals en de ingevlogen Amerikaanse Special Forces staan machteloos. Niemand blijkt de juiste training en apparatuur te hebben om de jonge voetballers te bevrijden uit deze kilometers lange, nauwe grotten, waar het water zo hard kan stromen als een rivier en pikzwart kan zijn door de vele modder. Behalve twee zachtaardige, introverte Engelse mannen van middelbare leeftijd.

The Heat (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feig | Cast: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demián Bichir, Marlon Wayans
In de komedie 'The Heat' bundelen gerespecteerde en arrogante FBI agent Sarah Ashburn (Sandra Bullock) en de erg praktisch ingestelde en bijdehante straatagent Shannon Mullins (Melissa McCarthy) de krachten. Ze hebben echter ook overeenkomsten: ze nog nooit een partner hebben gehad. Toch gaan ze gezamenlijk achter een meedogenloze drugsbaron aan.

Juno (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Reitman | Cast: Ellen Page, Michael Cera, Jennifer Garner, Jason Bateman
Juno MacGuff is een typische tiener, met als enige uitzondering dat ze negen emotionele maanden voor de boeg heeft. Ze is zwanger!

Fight Club (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Edward Norton, Brad Pitt, Helena Bonham Carter, Meat Loaf
Een jongeman baalt van zijn doodlopende carrière en kleurloze leven. Samen met een vriend, Tyler Durden genaamd, creëert hij een nieuwe club waarin mannen hun frustraties kunnen afreageren door elkaar tot pulp te slaan: de zogeheten Fight Club. Al snel vindt hun initiatief navolging en ontstaan er overal in het land nieuwe clubs.

Broke (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Heath Davis | Cast: Steve Bastoni, Brendan Cowell, Max Cullen, Pippa Grandison
Een in ongenade gevallen sportster en gokverslaafde probeert zijn leven een andere wending te geven met de steun van zijn grootste fan.

NieuwsFilm

meest populair