Dit wordt naar verluidt de Marvel-rol van Bill Murray in 'Ant-Man 3'

Dit wordt naar verluidt de Marvel-rol van Bill Murray in 'Ant-Man 3'

Ant-Man 3 heeft een rol voor Bill Murray.

Bill Murray bevestigde korte tijd geleden dat hij getekend heeft voor een nog nader te onthullen rol in Marvel Studios-film Ant-Man and The Wasp: Quantumania. Nu hebben we mogelijk details over de rol die hij krijgt. Maar, let op: dit artikel bevat mogelijk SPOILERS.

Er gingen al een tijdje geruchten over een rol voor Murray in de film Ant-Man and The Wasp: Quantumania. De legendarische acteur bevestigde recent dat die verhalen kloppen. Gespeculeerd wordt dat hij de rol van Scott Lang's vader speelt, maar nu horen we een veel ander verhaal.

Vrij obscuur personage
The Illuminderi beweert dat Murray te zien zal zijn als Krylar, lid van het rad van de K'aitian, die van de microverse-planeet K'ai afkomstig zijn.

Krylar verscheen in slechts één Marvel Comic in de jaren zestig, The Incredible Hulk #156 en heeft geen directe banden met Ant-Man. Maar je zou hem gemakkelijk kunnen voorstellen als een van de bewoners van het Quantum Realm.

Het wordt nog een interessante film, want Ant-Man and The Wasp: Quantumania vormt het echte filmdebuut van Jonathan Majors als Kang the Conquerer, nadat hij eerder te zien was als He Who Remains in Marvel Studios-serie Loki.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania staat gepland voor release op 17 februari 2023.

NieuwsFilm

meest populair