3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney Plus staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney Plus bevat niet alleen alle films van het huis van de muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Avengers: Endgame (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe & Anthony Russo | Cast: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, e.a.
Nadat Thanos zijn missie heeft volbracht en de helft van al wat leeft heeft laten verdwijnen met slechts een enkele knip met zijn vingers, zijn de overgebleven Avengers duidelijk beschadigd. Maar na een nieuw teken van hoop besluiten de helden zich toch weer te verenigen om de destructieve daden van hun allergrootste tegenstander ooit ongedaan te maken.

Unbreakable (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: Bruce Willis, Spencer Treat Clark, Samuel L. Jackson, e.a.
David Dunn raakt betrokken bij een ernstige treinramp. Niemand blijkt deze te hebben overleefd, behalve hij. Daarmee trekt hij de aandacht van ene Price, de in een rolstoel zittende eigenaar van een stripboekwinkel, die denkt wel een verklaring te hebben hiervoor. Door deze ontmoeting verandert het leven van Dunn voorgoed.

Red Sparrow (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton, e.a.
De Russische ballerina Dominika Egorova wordt door haar oom gerekruteerd voor een geheime dienst waar jongeren worden opgeleid tot spionnen. Ze krijgt de opdracht om een Amerikaanse agent te verleiden. Egorova komt lijnrecht tegenover hem te staan en wordt vervolgens gevraagd om juist voor hem aan de slag te gaan.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair