Gave beelden uit 'Harry Potter: Return to Hogwarts' met Emma Watson en Daniel Radcliffe

Gave beelden uit 'Harry Potter: Return to Hogwarts' met Emma Watson en Daniel Radcliffe

Een blik achter de indrukwekkende special.

Twintig jaar geleden startten de jonge acteurs Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson aan het avontuur dat hen voor de rest van hun leven zal achtervolgen. Ze waren te zien in Harry Potter and the Sorcerer's Stone.

Zo'n tien jaar later en nog eens zeven films verder werd de Harry Potter-filmreeks afgerond, maar de acteur worden waarschijnlijk iedere week wel een paar keer gevraagd naar hun aandeel in de Wizarding World.

Harry Potter: Return to Hogwarts
Met Harry Potter: Return to Hogwarts keren ze en vele andere leden van de cast & crew van de franchise terug naar Hogwarts. Ze vertellen over hun ervaringen tijdens het maken van die films en ongetwijfeld komen hun miljoenen fans ook ter sprake.

Hieronder zie je een nieuwe blik op Harry Potter: Return to Hogwarts, met veel prachtige beelden van achter de schermen. En wie weet komt de show met een verrassing. Zouden ze terugkeren in een nieuwe film of wie weet een serie op HBO Max? Veel fans zouden door het dolle heen zijn.

Return to Hogwarts wordt morgen op HBO Max gezet. In Nederland is de show vermoedelijk nergens te kijken. Een illegaal downloadje ligt op de loer.



NieuwsFilm

meest populair