Vincent D'Onfrio: "Kingpin kan de nieuwe Thanos worden voor Marvel"

Vincent D'Onfrio: "Kingpin kan de nieuwe Thanos worden voor Marvel"

De acteur keerde terug als de schurk in de 'Hawkeye'-serie, maar hier blijft het waarschijnlijk niet bij...

Thanos was natuurlijk de grootste en gevaarlijkste schurk in het MCU, maar volgens acteur Vincent D'Onofrio zou zijn Wilson Fisk/Kingpin wel eens het stokje kunnen overnemen. Tijdens een recent interview laat de acteur zich uit over wat zijn personage wel niet allemaal zou kunnen bereiken. Attentie, spoilers i.v.m. de Hawkeye-serie volgen!

D'Onofrio kroop in de huid van de beruchte Kingpin in de geliefde Daredevil-serie, maar hij keerde terug voor de Hawkeye-serie op Disney+. Echt veel is hij er niet in te zien, aangezien hij pas opduikt in de voorlaatste aflevering en maar kort te zien is. Toch is het een zeer belangrijk en effectief moment, waardoor zijn rol in de laatste aflevering nog meer impact heeft.

Toekomst
Nu dat Kingpin terug is in het MCU vragen de nodige fans zich af wat de toekomst voor dit personage in petto heeft. Tijdens een recent interview liet de acteur zich erover uit. Ondanks het feit dat hij nog niet veel details weet (of nog niet wil delen) denkt hij dat de Kingpin uit kan groeien tot een van de beste schurken in het MCU en zichzelf zelfs zou kunnen meten met Thanos.

"Ik weet niet precies wat er gaat gebeuren, daar gaan Marvel, Kevin Feige en de schrijvers over. Maar als jij mijn mening wil weten en me vraagt of Kingpin de man is de achter alles zat? Dan kan ik je zeggen dat hij dat in mijn gedachten altijd al was".

"Ik denk dat we pas het begin hebben gezien van Fisk en dat er nog zoveel over hem te vertellen is. Ik hoop dan ook echt dat we doorgaan. Ik keer maar wat graag terug! Er zijn namelijk nog zoveel concepten waaraan we kunnen werken. Zo zou het interessant zijn om te zien wat hem precies drijft en wat hij wil bereiken. Dat is ingewikkeld, maar ik denk dat daar een heel gaaf verhaal van gemaakt kan worden!"

Mogelijkheden
De vraag is natuurlijk of dit ervan gaat komen. De nodige Marvel-fanaten verwachten dat Kang the Conquerer, die geïntroduceerd werd in de serie Loki, de nieuwe grote schurk zal worden. Ook lijkt het erop dat Kingpin op het einde van Hawkeye sneuvelt, maar de kans is zeer groot dat hij terugkeert op het op z'n minst op te nemen tegen Charlie Cox's Daredevil, aangezien hij wederom in de huid gaat kruipen van de geliefde superheld. Waarop hopen jullie?

NieuwsFilm

meest populair