Onmenselijke figuren in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'?

Onmenselijke figuren in 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'?

En een compleet nieuwe synopsis.

Waar zal Doctor Strange in the Multiverse of Madness exact over gaan en welke gevolgen heeft die film op de rest van het Marvel Cinematic Universe? De volgende film in de reeks lijkt het middelpunt te gaan worden van Phase 4, ook met de introductie van nieuwe personages.

Een belangrijk nieuw personage is in ieder geval America Chavez van actrice Xochitl Gomez. De website Fandomwire meent nu dat er ook een Inhumans-personage wordt geïntroduceerd.

Dat personage zou Black Bolt zijn, in de comics een lid van The Illuminati. Volgens de geruchten zou Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) in de film een eigen The Illuminati-team samenstellen. We weten ook dat Ms. Marvel, later in 2022 te zien in haar eigen Disney+ serie, een Inhuman is en dat Kevin Feige een enorme fan is van het menselijke ras dat afstamt van buitenaardse wezens.

beschrijving Doctor Strange in the Multiverse of Madness
En hieronder hebben we een compleet nieuwe, uitgebreide synopsis via Marvel Studios Japan.

"De deur van het multiversum, vol mysterie en waanzin, gaat open. Nu Iron Man en Captain America zijn vertrokken na een hevig gevecht in Avengers: Endgame, wordt verwacht dat de voormalige geniale chirurg en de sterkste tovenaar van allemaal, Doctor Strange, een actieve rol gaat spelen als een centrale Avengerslid.

Het gebruik van zijn magie om tijd en ruimte naar believen te manipuleren met een verboden spreuk die als de gevaarlijkste wordt beschouwd, heeft de deur geopend naar een mysterieuze waanzin die 'het multiversum' wordt genoemd.

Om de ​​veranderende wereld te herstellen, zoekt Strange hulp bij zijn bondgenoot Wong, de Sorcerer Supreme, en de machtige Scarlet Witch. Maar er komt een verschrikkelijke dreiging af op de mensheid en het hele universum die zij niet zelf onder controle kunnen houden. Nog verrassender, de grootste dreiging in het universum lijkt precies op Doctor Strange..."

Doctor Strange in the Multiverse of Madness verschijnt begin mei in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair