'Lord of the Rings'-ster was bijzonder onaardig tegen z'n gewonde co-ster

'Lord of the Rings'-ster was bijzonder onaardig tegen z'n gewonde co-ster

Sean Astin raakte gewond en Elijah Wood had enkel interesse in z'n bloed.

Toen acteur Sean Astin tijdens de opnames van de Lord of the Rings-films gewond raakte aan zijn voet, was Elijah Wood bepaald niet behulpzaam.

In de Lord of the Rings-films zie je hoe Frodo Baggins de One Ring erft van zijn oom Bilbo. Hij neemt het uiteindelijk op zich om de ring te vernietigen in de vulkaan Mount Doom, in het gebied van de kwaadaardige Sauron. Sam reist met hem mee als trouwe tuinman en helpt Frodo grote uitdagingen overkomen.

Lord of the Rings-verwonding
In een recent interview met Esquire ter ere van de twintigste verjaardag van The Fellowship of the Ring blikte Wood terug op het moment dat Astin zijn voet doorboorde op de filmset.

Tijdens de opnames van de scène waarin Frodo zich afsplitst van de rest van het reisgenootschap, waadt Sam door het water en achtervolgt hij hem. Op dat moment stapt Astin op een tak die "de onderkant van zijn voet doorboorde en een grote wond" achterliet.

"Hij trok de tak uit zijn voet en we zagen een flinke snee waar vervolgens een flinke bloedprop uit kwam. Die was echt gigantisch en ik raakte er helemaal gefascineerd door. Terwijl ze voor hem zorgden, dacht ik alleen maar: 'Wow, dit is echt gestoord'. Hij werd verzorgd door een arts en daar zat ik, gefascineerd te zijn door zijn bloed, wetende dat hij helemaal okay zou zijn."

NieuwsFilm

meest populair