Dit haten mensen het meest aan films

Dit haten mensen het meest aan films

Een opvallend lijstje op Reddit.

Sommige films zijn zo opwindend en zo spannend dat ze je aandacht meteen grijpen. Maar films lijken ook vaak zo sterk gericht op het vasthouden van onze aandacht, dat ze soms ook zichzelf herhalen.

Op Reddit leefde ineens de vraag op waar een film direct door verpest wordt. Daar hadden heel wat mensen behoorlijk uiteenlopende antwoorden op.

Wat stoort het meest?
Zo schrijft u/ryanjoseph55 zich met name te storen aan "shitty vechtscènes waarin ik bijna niet kan zien waar ik naar moet kijken". Weer een ander, Buddyknowles heeft ook last van weinig kunnen zien, maar op een andere manier: "Als het zo duister is dat je niet kan zien wat er aan de hand is. En als personages hun tekst mompelen. Daar word ik pas gek van".

Bij Pineappledaddy zijn het "geforceerde romances. Soms hebben films dat niet nodig en dat is prima."

Een ander probleem, wat KungFu-omega-warrior betreft, is "als mensen iemands wachtwoord in een mum van tijd uitvogelen". En wat te denken van "iets laten zien en dan herhalen alsof het publiek te doen voor woorden is", zoals -_-Name-_- schrijft?

Nu is het natuurlijk ook de vraag: wat zijn dingen die in een film gebeuren, waar je zelf als kijker enorme frustraties door voelt?

NieuwsFilm

meest populair