Gerucht: Sony wil een 'Spider-Gwen'-film maken met Emma Stone

Gerucht: Sony wil een 'Spider-Gwen'-film maken met Emma Stone

De studio zou spelen met dit interessante idee om zijn superheldenuniversum uit te breiden.

Sony bouwt gestaag door aan zijn eigen Marvel-filmuniversum. De studio, die de rechten van alle Spider-Man-personages bezit, zou volgens een nieuw gerucht nu ook een live-actionfilm willen maken over Spider-Gwen - mét een bekende actrice.

Bekijk de afbeelding
Keert Emma Stone terug als Gwen Stacy, de vriendin van Peter Parker? De Cruella-vertolkster speelde die rol natuurlijk al in The Amazing Spider-Man-films met Andrew Garfield en volgens een primeurtjesjager zou Sony haar nu terug willen hebben voor een film over Spider-Gwen.

En dat klinkt op het eerste gezicht misschien een beetje gek. Stacy viel tijdens het eindgevecht van The Amazing Spider-Man 2 immers hulpeloos naar beneden in een klokkentorren, waarbij Spider-Man haar niet meer op tijd kon redden. Een pijnlijk en emotioneel moment voor zowel het personage als het publiek.


Lange leve het Multiversum
Gelukkig bieden de stripboeken een prima idee om Stone terug te brengen voor een nieuwe film. In de comics komt Spider-Gwen namelijk uit een alternatief universum waarin niet Peter Parker, maar zij wordt gebeten door een radioactieve spin en superkrachten ontwikkelt.

Hoewel we dit gerucht voorlopig maar met een korreltje zout moeten nemen, is het aannemelijk dat Sony opnieuw zou willen samenwerken met Stone. De actrice is immers zeer populair en het enorme succes van Spider-Man: No Way Home toont aan dat Marvel-fans nog lang geen genoeg hebben van de eerdere filmreeksen.

NieuwsFilm

meest populair